Co to je cookies?

Cookies jsou krátké textové soubory, které vytváří webový server, na kterých internetový obchod běží a ukládá je ve vašem počítači prostřednictvím internetového prohlížeče (Chrome, Firefox, Internet Exporer atd.). Cookies slouží k tomu, že v případě, kdy se na web vrátíte později, prohlížeč pošle uloženou cookie zpět a server, a ten tak získal všechny informace, které si u vás předtím uložil.

Internetový obchod KaronNábytek.cz, se sídlem Čs. armády 1199/26, 748 01 Hlučín, IČ 05241502, zapsán v živ.rejstříku magistrátu města Ostravy oddíl C, Sp. značka: S-SMO/263079/16/ŽÚ užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou využívany za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.karonnabytek.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Seznam.cz.

Proč potřebujeme cookies?

  • Cookies nám umožní odlišit jednotlivé zákazníky našeho internetového obchodu a uložit si o našich zákaznících konkrétní údaje. V praxi se to projevuje například tak, že máte předvyplněné přihlašovací jméno do formuláře. Váš internetový prohlížeč si tyto údaje pamatuje z vaší minulé návštěvy. Cookies Vám tedy šetří čas a usnadňují přizpůsobení stránek vašim potřebám.
  • Cookie využíváme také pro získávání informací o návštěvnosti našich stránek, pro měření výkonu našeho internetového obchodu a pro analýzu jednotlivých stránek.
  • Na konec soubory cookies využíváme pro naše marketingové účely a to k rozpoznání zákazníků pro zpětné cílení našeho marketingu. K těmto aktivitám využíváme retargetingu od společnosti Seznam.cz a remarketingu společnosti Google.

Jde cookies vypnout?

Většina internetových prohlížečů Vám umožňuje nastavit ukládání souborů dle Vašich preferencí. V prohlížeči můžete vytvoři výjimky pro vybrané internetové stránky. Lze také ukládání cookies úplně vypnout. Pokud tedy nechcete využívát cookies, vyhledejte si toto nastavení ve Vašem prohlížeči.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Jaké cookies využíváme?

Typ

Název

Účel

Expirace

 

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

 

Cookies třetích stran

Seznam.cz - Sklik

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam.cz, opětovné cílení reklamy (retargeting)

430 dnů